ALL game playersVoor wie?

In een groep

Je kunt aan een Open ALL Game deelnemen zonder elkaar tevoren te kennen, of je speelt het met vrienden, familie of gezin.

Ook als team op de werkvloer kun je elkaar op een nieuwe manier gaan zien. Je kunt veel plezier ervaren en de teamgeest versterken. Als je het ALL Game gebruikt om een gezamenlijke kwestie te belichten zal ieders creativiteit worden aangesproken en voor verrassende gezichtspunten zorgen hetgeen een nieuwe en verfriste impuls tot samenwerken geeft.

Het Spel wordt meestal vaker dan eens gespeeld, omdat je dan zeker door alle paden heen zult gaan. Maar ook één keer deelnemen is vervullend.
De groepssamenstelling kan iedere keer anders zijn maar ook kun je besluiten om als groep door te gaan, al dan niet op regelmatige basis.

Partners

Als je moeilijkheden ondervindt in de relatie met je partner zal het samen een ALL Game spelen jullie beiden dusdanig spiegelen dat je op een nieuwe manier met elkaar zult kunnen communiceren. Er zal helderheid komen in kwesties waar jullie beiden -vaak op een geïsoleerde manier- diep betrokken op zijn.

Jaartraining

Als je jezelf verder wilt onderzoeken en ontwikkelen in alle 7 levenspaden kun je deelnemen aan de jaartraining. Deze bestaat uit 6 speldagen (in 2016 op zondagen). Om je te kunnen inschrijven moet je aan minstens één Open All Game hebben deelgenomen. Zie onder Spelen voor verdere informatie.

Individueel

Je kunt ook alleen komen om in een sessie van een uur te ontdekken hoe je, aan de hand van wat het spel je toont, concreet verder kunt met een bepaald onderwerp. Het is vergelijkbaar met een orakel: door de kaarten en tekens te interpreteren openbaart de betekenis zich voor je, voor velen een magische ervaring.

Eerst even proeven? ...Lees verder

Wil je deze website delen?