ag_4

 

"The Awareness, Love and Light Game heeft een grotere en praktische missie:
hoe bewuster mensen zijn,
hoe liefdevoller en verlichter onze wereld is".

Vitae Bergman, de ontwikkelaar van het ALL Game

Wat kost deelname?

* Open ALL Game speldag: €120,- per persoon, inclusief koffie, thee en lunch.

* Individuele sessie met verslag van de sessie (±90 min.): €120,-

* Partner-ALL Game (2 personen) bedragen €350,-, incl. koffie, thee en lunch.

* Jaartraining (6 zondagen): €540,-, incl. koffie, thee en lunch. Voorwaarde voor deelname aan de jaartraining is dat je minstens 1x een open ALL Game-dag bijwoonde.

Gelieve bij aanmelding een aanbetaling van €60,-, resp. €175,- (partnerGame), resp. €270,- (jaartraining) resp. €475,- (vakantieweek) over te maken o.v.v. je naam en speldatum, op banknummer NL45ASNB0708074162.
Bij afmelding tot 14 dagen voor de speldatum wordt dit bedrag teruggestort, m.u.v. deelname aan de jaartraining: hiervoor geldt een termijn van een maand voor de eerste speldatum. Uitzonderingen daargelaten.

 

Wanneer?

* Open ALL Game, data voorjaar 2017: zondag 19 maart, zaterdag 15 april, zondag 21 mei, zondag 2 juli, zondag 27 augustus, zondag 15 oktober, zaterdag 11 november, zondag 10 december

Data onder voorbehoud en andere data mogelijk op aanvraag.

* De datum voor een individuele sessie of Partner Game stellen we samen vast.


Waar?

Het Open ALL Game wordt gegeven in Den Haag en Amsterdam en als je met een groep bent is het mogelijk zelf de locatie en/of een datum voor te stellen.


Kennismakingsbijeenkomst

Het is mogelijk om vrijblijvend kennis te maken met het ALL Game op een open bijeenkomst. Hier zullen in kleine groep het Spel en spelen uitgelegd en gepresenteerd worden. Ook kun je er zelf al een ervaring op doen met een vraag en het ontvangen van een antwoord uit het Spel! Meld je aan als je belangstelling hebt. De kennismakingsbijeenkomst wordt gepland voor minimaal 3 belangstellenden.


Wil je deze website delen?