De gids

maria1 Mijn naam is Marie-Christine de Kroon. Een wonderlijke ontmoeting met Vitae Bergman, de ontwikkelaar van Het ALL Game, leidde ertoe dat hij me in de zomer van 2009 trainde tot ALL Game gids. Sindsdien begeleid ik het spel regelmatig.

Telkens weer toont het ALL Game mij de magie van synchroniciteit: de perfectie van de aanwijzingen, tekens en timing!  Ik geniet steeds weer van het plezier, de verbazing, wijsheid en creativiteit van de deelnemers. En ook van het herkennen van alle kwesties die de spelers naar voren brengen. Als gids ben ik een kanaal voor wat de ingebouwde intelligentie van dit leef-spel in het moment zelf naar voren brengt.

Wie ben ik?

Al jong kwam de vraag ik mij op: Wie ben ik? en: Waarom ben ik hier? Vele jaren lang bracht het zoeken me een rijk scala aan ervaringen: bij leermeesters, door onderricht en opleidingen in westerse en oosterse geneeswijzen, coaching, meditatie-vormen en (emotioneel) lichaamswerk, door te reizen, me te onthouden en onder te dompelen, samenvattend: hard werken en gefascineerd zijn.

Sinds 1995 ben ik werkzaam in eigen praktijk. Ik geef meditatiecursussen en werk met individuele cliënten als energetisch body/mind-therapeut (Iokai Shiatsu, Trager, Trauma- en Stressrelease, Imaginatietherapie en coach). En maandelijks geef ik een ALL Game, toegankelijk voor wie zoekt en wil vinden.

In het kennen, met passie en verwondering, ben ik schakel in een eindeloos netwerk van heling en bewustwording: het grote transformatiespel. Ik ben een speler, net als jij.

Wil je deze website delen?