Hoe gaat het?

Je kunt spelen met de intentie om een bepaalde situatie te verhelderen. Het kan zijn dat je ergens meer duidelijkheid in wilt of beter mee om wilt kunnen gaan of er kan sprake zijn van een kwestie die je wilt oplossen. Aan het begin van het spel begeleidt de gids je in een meditatie, waarin je bepaalt op welke kwestie of vraag je door het spelen van het ALL Game antwoorden zult krijgen. Je kunt iedere vraag die voor je leeft inbrengen, of het nou gaat over werk, relaties, gezondheid, geld, focus in je leven of over je ontwikkeling op wat voor levensterrein dan ook. En als je niet zo goed een onderwerp weet dan zullen de aanwijzingen van het ALL Game je spiegelen.

Het spelen heeft geen competitief element: je speelt je eigen spel en het gaat er niet om, dat je zo snel mogelijk ‘uit’ bent, echter dat je wijsheid opdoet in jouw eigen unieke zoektocht en uitdagingen. In het spelen van je spel spelen de andere deelnemers ook een rol. Je zult de ervaringen die horen bij het proces van jouw spel, graag delen en het spel nodigt uit om je intuïtie en creativiteit te gebruiken om elkaar van dienst te zijn.

 

Setting

Er zijn diverse mogelijkheden om het ALL Game te ervaren:
* Individueel in een kleine groep: je speelt het in een kleine groep (max. 5 deelnemers), die elkaar al dan niet tevoren kent.
* Individueel in een sessie van ± anderhalf uur, waarin we het ALL Game als orakel gebruiken voor een kwestie waar je helderheid over wilt.
* Partner ALL Game: met je levensgezel(lin) of werkpartner onderzoeken jullie beiden kwesties die je relatie betreffen.
* Jaartraining: als je extra ondersteund wilt worden in de continuïteit en het integreren van wat het ALL Game je aanreikt: 6 zondagen
* De vakantieweek: wie er helemaal uit wil zijn en ruimte wil scheppen voor een vakantie waarin je je eigen thema's op lichte maar tevens diepgaande wijze kunt onderzoeken en transformeren. Gecombineerd met meditaties (voor wie wil) en heerlijk luieren, lezen, uitrusten.

 

 

Wil je deze website delen?