Wat heb ik eraan?

Ieder die het heeft gespeeld zegt na afloop veel plezier te hebben gehad. Het ALL Game is zo gecreëerd dat je op lichte, speelse en diepgaande wijze, onder begeleiding van een ervaren gids, bepaalde kwesties in je leven kunt onderzoeken en er antwoorden op vinden. Al spelend krijg je aanwijzingen en nieuwe inzichten die maken dat je onmiddellijk meer in je kracht komt en waardoor je nieuwe kanten van de zaak ziet. Je wordt je meer bewust van je sluimerende kwaliteiten en ook van belemmeringen. Doordat het spel je zeker uitnodigt en uitdaagt om nieuwe gezichtspunten in te nemen wordt het gemakkelijk om gedragspatronen en conditioneringen die je niet meer van dienst zijn, te doorzien en los te laten.

Behalve dat je verrassende ontdekkingen doet en waardevolle inzichten krijgt  die je zelf niet kunt bedenken, spreekt het spelen van het ALL Game je ook aan op andere niveau’s dan het mentale en spirituele: je zult je nieuwe inzichten meteen kunnen voelen in je lichaam waardoor deze een direkte ervaring voor je zijn.

Er is altijd veel humor, inspiratie en afwisseling. Je intuïtieve wijsheid en creativiteit komen vanzelf naar voren. Omdat je ervaringen tijdens het spel zo natuurlijk zijn werken de inzichten en helderheid die je mee naar huis neemt, ook naderhand nog door.

Wil je deze website delen?